Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Juhlat, bileet, kekkerit? Illanistujaiset, vuosikokous, merkkipäivä?
Iltamat, avajaiset, yllätyskemut? Lapsille, aikuisille, ikäihmisille?

Timo Vesterinen

Mies ja kitara - lauluja kupleteista suomipoppiin. Myös klassisempaa ohjelmistoa juhlahetkiin. Houkuttele Timo keikalle: 

puh. 040 541 0934

timo.i.vesterinen (at) gmail.comFacebookissa

Timo VesterinenTimo Vesterinen

 

Timo hurmasi laulullaan ja lavakarismallaan suuren yleisön Tapio Rautavaaran roolissa Mäntsälän Teatterin 10-vuotisjuhlanäytelmässä. "Laulaa kyllä paremmin kuin Rautavaara", totesi yksi katsojistamme. 


ONGINTAA!

Vuokraamme juhlaasi näyttävän ongintaseinän, kaksi onkivapaa ja ämpärit 25 e/ vuorokausi. Pellet eivät kuulu hintaan, mutta tarvittaessa hinnoitellaan! :)

Kysy: mantsalan.teatteri(at)gmail.com

OngintasettiOngintasetti

 

Pukuvuokraus

Mäntsälän Teatterin pukuvarastosta voit tehdä jännittäviä löytöjä naamiaisiin, lastenjuhliin tai omaan näytelmääsi. Tarvittavista tuotteista on hyvä tiedustella ennakkoon sähköpostitse: mantsalan.teatteri(at)gmail.com.

Räätälöityjä tapaamisia

Kaikkien alojen asiantuntijat, serkukset Arska ja Reiska tapaavat ihmisiä mielellään. Mikään aihe tai teema ei ole heille vieras, herrat vaihtavat sujuvasti kuulumisia ja ottavat kantaa vankan elämänkokemuksen pohjalta aiheesta kuin aiheesta!

Kutsu serkukset vieraaksi seminaariin, TyHy-iltaan, seuratapaamiseen tai juhlaan, ja voit olla varma, että tapahtumasi jää mieleen! Kysy myös Teatterin mummoja kylään!

Serkukset Reiska ja Arska torillaSerkukset Reiska ja Arska torilla

Ajankohtainen
kukkanen: erittäin suora lähetys

Sinun ei tarvitse raahautua studioon, sillä me tuomme studion ja studiovieraat luoksesi. Kutsu Ajankohtaisen kukkasen suora lähetys tapahtumaasi, ja olet taas ajan tasalla.

Tai mitäpä jos kutsuisit kylään Kuumat mummot?

Ajankohtainen kukkanen, erittäin suora lähetysAjankohtainen kukkanen, erittäin suora lähetys

Kuumat mummotKuumat mummot